Het herlaadbare hoortoestel: een nieuwe generatie hoortoesteltechnologie.

Posted by Amplifon Hoorcentra on 5-apr-2017 18:20:21

header_tech.jpg

Hoortoestellen evolueren voortdurend. Ze worden alsmaar discreter en zorgen voor zowel een betere hoorkwaliteit als een verbetering op vlak van comfort en gebruiksgemak. Draagt u al hoortoestellen? Dan bent u wellicht bekend met wat er komt kijken bij het vervangen van de batterijen in uw hoorapparaten.

Weg met batterijen, geniet nu van draadloze herlaadbaarheid

Bij Amplifon vindt u nu de nieuwste generatie herlaadbare hoorapparaten. Batterijen kopen en vervangen behoort tot het verleden. Onze herlaadbare hoortoestellen zijn uitgerust met lithium-ion-batterijen. Een volledig opgeladen batterij voorziet u van 24 uur autonomie na een laadbeurt van 4u. Een laadbeurt van 30 minuten levert u al meteen 7 uur autonomie op. Bij normaal gebruik kan u met een volledig opgeladen batterij dus twee dagen verder.

Uw hoortoestellen opladen is kinderspel met het draadloze inductieve oplaadsysteem. Leg ze gewoon in het oplaaddoosje en de rest gaat vanzelf. Ook schakelen de hoortoestellen automatisch aan bij het uitnemen. Deze Signia-hoortoestellen zijn de eerste apparaten die lithium-ion-technologie combineren met inductief/draadloos opladen.

Geavanceerde technologische functies voor ultiem comfort

Ook mensen met een perfect gehoor weten dat het veel concentratie en inspanning vergt om in open kantoorlandschappen, drukke restaurants of winkels een gesprek te voeren. De geavanceerde SpeechMaster-functie zorgt ervoor dat het geluid van uw apparaat zich automatisch aanpast aan uw omgeving. U geniet op elk moment van het beste resultaat zonder uw hoortoestel manueel te moeten bijstellen. Er wordt automatisch gefocust op uw gesprekspartner terwijl ongewenste achtergrondgeluiden worden onderdrukt. Uw apparaat zorgt ervoor dat wat u wilt horen klaar en duidelijk naar de voorgrond treedt.

De Signia Cellion is met andere woorden een geavanceerd stukje technologie met heel wat noemenswaardige kenmerken:

Signia Celion - functions.png

  1. 2 microfoons verbeteren verstaan in rumoerige omgevingen door te focussen op de spreker.
  2. Drukknop voor o.m. handige programma-aanpassingen.
  3. Verwisselbare behuizing indien u graag een andere kleur van hoortoestel hebt.
  4. MiniReceiver 2.0 voor een uitstekende geluidsbeleving, beschikbaar in verschillende maten.
  5. IP68-gecertificeerd betekent dat het toestal bestand is tegen vocht, zweet, stof en vuil.

Slimme technologie om uw hoortoestellen overal en moeiteloos op te laden

Ook de inductieve lader oogt fraai en werd van kop tot teen ontworpen voor uw gebruiksgemak. Wat meteen opvalt zijn de led-indicatielampjes die duidelijk de batterijstatus van elk hoortoestel aangeven. Onder de motorkap beschikt dit compacte laadstation over nog enkele functies die we u niet willen onthouden:

Signia lader functions.png

  1. Micro USB-aansluiting voor compatibiliteit met andere kabels en energiebronnen.
  2. 3 LED-lampjes per hoortoestel geven de status van het laadproces weer.
  3. Automatisch aan/uit bij het inleggen of uithalen van uw hoortoestellen, zonder lastige contactpunten.
  4. Licht en compact zodat u hem makkelijk en overal kan meenemen. (De oplader is ongeveer zo groot als een visitekaartje.)
  5. Ontvochtigen/drogen van de hoortoestellen tijdens het opladen. 

Wilt u graag meer te weten komen over dit herlaadbare hoortoestel? Maak volledig vrijblijvend een afspraak en kom langs in een Amplifon hoorcentrum bij u in de buurt voor een test.

Maak een afspraak voor een gratis hoortest