Wat u kan verwachten van een goed audioloog

Er zijn een heleboel hoorcentra en audiologen die allemaal claimen dat ze u het best kunnen helpen met uw gehoorproblemen. Op de duur ziet u door de bomen het bos niet meer. Daarom is het heel belangrijk om op zoek te gaan naar een betrouwbare audioloog. Maar hoe herkent u die? Wij lijsten enkele belangrijke kenmerken voor u op.
Lees Meer

5 manieren om uw gehoor te beschermen

Hoe oud u ook bent en hoe goed uw oren ook zijn, het is ontzettend belangrijk om uw oren steeds goed te beschermen. In de huidige maatschappij zit gehoorschade in een klein hoekje. Dit komt doordat we, met de opkomst van onder andere de smartphone, onze oren voortdurend blootstellen aan geluid. Daarnaast wandelen we over straat met een mp3-speler, gaan dansen in een discotheek, gaan naar een concert ... Het kan allemaal schade toebrengen aan uw gehoor. Bescherm uw gehoor dus zo goed mogelijk met de 5 volgende tips.
Lees Meer

Waarom in 2017 kiezen voor een hoorapparaat?

Hoewel slechthorendheid, gehoorschade en gehoorverlies veel voorkomende fenomenen zijn, lijken de effecten en gevolgen niet altijd geaccepteerd te worden. Velen merken niet dat ze last hebben van gehoorproblemen, anderen willen het niet onder ogen zien. Dit zorgt ervoor dat in 2017 nog steeds een minderheid van de mensen met gehoorproblemen ook effectief een hoortoestel draagt dat hun hoorproblemen gedeeltelijk kan opvangen. Maar er zijn heel wat redenen waarom u in 2017 best kiest voor een hoortoestel als u last heeft van gehoorverlies!
Lees Meer

5 goede redenen om uw gehoor te laten testen bij Amplifon (video)

Heel wat mensen hebben last van gehoorverlies of andere gehoorproblemen. Dit is voor het overgrote deel het gevolg van ouder worden, maar kan ook voorkomen door regelmatige blootstelling aan harde geluiden, erfelijkheid of bepaalde ziekten.
Lees Meer